Home Stiri Mondene Viorica de la Clejani a vorbit despre cazul Margheritei. Declarații surprinzătoare

Viorica de la Clejani a vorbit despre cazul Margheritei. Declarații surprinzătoare

autor Negriu Elena
1,2K views

Viorica de la Clejani a vorbit despre faptul că fiica sa, Margherita, a provocat un accident de mașină și a fost depistată pozitiv la testele pentru consumul de substanțe interzise.

Aceasta a avut o ieșire nervoasă sâmbătă, în fața jurnaliștilor, iar acum a revenit cu declarații pe tema a ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale.

Viorica de la Clejani îi ia apărarea Margheritei și susține că de vină pentru situația sa este anturajul nepotrivit în care a intrat.

„Uneori, anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet.

Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacționez?! Numai mamă să nu fii! După două luni de stat în casă, e normal să am o reacţie.

Îmi cer scuze față de domnișoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul.

Vin dintr-o generație unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea.

Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea?

Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autoritățile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greși un copil, eu, ca părinte, trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra…

Toţi o dată-n viaţă greșim. E normal, e firesc, sunt adolescenți”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unui interviu pentru România TV.

Aceasta a vorbit și despre reacția nervoasă pe care a avut-o în fața jurnaliștilor.

„După atât timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire.

E normal să o iei razna de la atât stat in casa, iar acum televiziunile stau in fata casei mele de dimineața si pana seara…

Se speculează multe în presă pentru rating.

Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât.

Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem.

Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară”, a transmis Viorica de la Clejani prin intermediul contului său de Facebook…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed