Home Stiri Mondene Viorica de la Clejani, mesaj emoționant pentru fiica sa

Viorica de la Clejani, mesaj emoționant pentru fiica sa

autor Mirela
1,2K views

În ciuda rezultatelor pe care familia Clejanilor le-a primit de la INML, Margherita este susținută de familie în continuare. Astăzi este ziua de naștere a Margăi, iar mama sa i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

„La mulți ani, fata noastră frumoasă! ❤️ Te iubim și iți promitem că o sa te protejăm până la ultima noastră suflare! ❤️ Suntem mândri de tine!”, a postat Viorica de la Clejani pe o rețea de socializare. Alături de acest mesaj, mama sa a alăturat și câteva poze cu Marga.

În urmă cu doar câteva zile, Margherita a fost nevoită să se interneze la dezintoxicare, pentru a nu ajunge în spatele gratiilor. „A recunoscut însă și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori. Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp ar fi putut suporta acel cocktail care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul. Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, au declarat surse apropiate familiei.

Margherita de la Clejani a provocat un grav accident de mașină în București, în urmă cu doar câteva luni. Aceasta consumase mai multe substanțe interzise, printre care se afla și cocaina. Deși familia sa nu a vrut să recunoască acest lucru, ba chiar părinții săi au refuzat să plătească testele care confirmau drogurile pe care le luase fata lor, informația a fost făcută publică, iar Margherita urmează să plătească pentru faptele sale…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed