HomeStiri Mondene Virgil Ianțu nu s-a căsătorit până acum

Virgil Ianțu nu s-a căsătorit până acum

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/virgil_iantu_1.jpg

Prezentatorul Virgil Ianțu a devăluit motivul pentru care încă nu a ajuns la altar cu iubita lui.

virgil_iantu_1

Cei doi au o relație de 15 ani și, deși a cerut-o în căsătorie, nici în zi de azi nu au ajuns în fața altarului. Prezentatorul a explicat într-un interviu care este motivul pentru care acest lucru nu s-a întâmplat încă.

El a povestit despre o experiență neplăcută, pe care a avut-o cu un preot.

„Ea ştie, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar…”, a spus Virgil Ianțu.

virgil-iantu-nou-

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.

Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată…

Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect. Ce am zis că facem? Asta facem şi ne dăm mâna. Punct. Şi înregistrăm, că mai uiţi. Ar fi suficient”, a explicat Virgil Ianțu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed