Home Stiri Virgil Ianțu, reacție dură în urma bătăii încasate de Daniela Crudu de la iubit: „Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…”

Virgil Ianțu, reacție dură în urma bătăii încasate de Daniela Crudu de la iubit: „Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 897 views 2 minute timp de citit

Cazul de violență domestică prin care a trecut Daniela Crudu a stârnit reacții și în rândul altor persoane publice care au decis să ia atitudine și să își exprime părerea.

Virgil Ianțu a scris un mesaj dur cu privire la ceea ce se întâmplă în România și felul în care este percepută violența domestică, punctând faptul că multor persoane le lipsește educația.

„În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil.

Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiilor «tradiționale» pe care le tot invocăm drept model.

Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre.

Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală și compasiunea transformă oamenii în brute.

Cum să spui: «Bine i-a făcut!», doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?!

Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020.

Am o fiică de 14 ani, aveți și voi fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole.

Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul.

Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră, a tuturor, este educația,

iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, este mesajul pe care l-a scris Virgil Ianțu pe contul său de Instagram…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies