HomeStiri Mondene Virgil Inţu s-a transformat într-un Koala poznaş!

Virgil Inţu s-a transformat într-un Koala poznaş!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 811 views
tim in Stiri Mondene

După ce a prezentat emisiunea “Copiii spun lucruri trăznite”, Virgil Ianţu dă din nou în mintea celor mici. Prezentatorul va dubla personajul principal din „Blinky Bill: Koala cel poznaş”, o animaţie ce va apărea în România pe 2 octombrie.

tim

„Este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi un talent”, a spus Virgil Ianţu.

Blinky Bill este un ursuleţ koala ce visează să plece din oraşul Green Patch pentru a deveni explorator. Pentru a-l găsi pe tatăl sau, acesta porneşte într-o adevărată aventură, unde va da peste cele mai neobişnuite personaje.

„Blinky Bill este un personaj energic, altfel decât sunt in realitate ursuleţii koala. Cred că e cel mai energic personaj pe care l-am făcut până acum. E fain personajul şi sper ca cei mici să-l transforme într-un prieten în timp. Sunt foarte curios cum o să reacţioneze fetiţa mea la Blinky”, a mai adăugat prezentatorul.

Se pare că, pentru prestaţia sa, Virgil Ianţu ar fi primit un onorariu de 7.500 de euro.

Sursa foto: ziarulmetropolis.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed