Vița de vie și-a anulat concertele. Mesajul formației pentru oamenii care merg la protest

Share

Membrii formației Vița de vie și-au anulat în urmă cu puțin timp concertele din weekend. Aceștia și-au anunțat prezența la proteste.

vita-de-vie-si-anulat-concertele-mesajul-formatiei-pentru-oamenii-care-merg-la-protest

Pe pagina oficială a trupei Vița de vie a apărut un mesaj prin care membrii formației anunțau anularea concertelor care urmau să aibă loc în acest weekend. Aceștia au precizat că locul oamenilor nu este, în contextul dat, în cluburi, ci în stradă, la proteste, acolo unde vor fi și ei prezenți.

Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea și Mihai Ardelean urmau să se întâlnească în acest weekend cu fanii lor pentru două concerte, în Iași și Bacău. În loc să cânte, ei vor merge să protesteze împotriva ordonanței de urgență care a fost dată de Guvern privind grațierea și amnistia.

„Am decis să reprogramăm concertele de weekendul acesta, respectiv Bacău şi Iaşi. În aceste zile tensionate, locul nostru, al tuturor, nu este în club, ci în stradă. Acolo trebuie să ne facem simţită prezenţa, acolo trebuie să se facă auzite vocile noastre! Biletele deja cumpărate pot fi returnate în locul din care au fost achiziţionate, iar banii vor fi restituiţi integral. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri create şi vă mulţumim pentru înţelegere”, au transmis membrii formaţiei Viţa de Vie pe pagina oficială de Facebook.

În 2015, Adrian Despot, a fost una dintre victimele incendiului din Clubul Colectiv din Capitală, care a izbucnit pe neașteptate în noaptea de 30 octombrie, în timpul unui concert susținut de o trupă rock. 64 de oameni s-au stins din viață atunci, iar alte zeci au suferit arsuri care sunt și astăzi vizibile…

Din fericire, Adrian Despot a reușit să iasă printre primii din clădirea în flăcări și a ajutat la salvarea celorlalte persoane care au rămas captive înăuntru. Ulterior, Klaus Iohannis a organizat o serie de consultări cu privire la tragicul eveniment și a formării noului Guvern, unde a fost invitat și artistul.

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news