HomeStiri Mondene Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu

Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Viviana-Sposub-a-fost-pusa-la-zid-de-Mihaela-Radulescu-3.jpg

Mihaela Rădulescu a criticat-o dur pe Viviana Sposub, deoarece, după părerea ei, aceasta nu își îndeplinea sarcinile. Cu toate acestea, co-prezentatoarea de la Vorbește lumea s-a apărat și a explicat ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene

Mihaela i-a întrebat pe Viviana și pe Bogdan ce au făcut de dimineață, după ce a sesizat că fosta iubită a lui Ionuț Rusu nu s-a trezit la fel de devreme ca ceilalți, iar Bogdan a făcut și treburile ei. „Stați să vă adun la masă pe toți. Cu ce v-ați ocupat dimineața, ce ați făcut?”, a fost întrebarea Mihaelei care a stârnit reacții.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și, cu toate acestea, eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a declarat Viviana.

Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene

Mihaela nu a fost impresionată de lacrimile vedetei PRO TV și i-a atras atenția, spunând că trebuie să se mobilizeze, chiar și în acea perioadă din lună: „În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici”.

Viviana Sposub a fost pusă la zid de Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene

Viviana Sposub face parte din echipa sătenilor alături de Anna Lesko, George Burcea, Octavian Ciovică și Ana Maria Ababaei și își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed