Home Stiri Viviana Sposub, criticată dur după ce s-a sărutat cu George Burcea: „De ce te-ai pupat cu urâtul ăla?”

Viviana Sposub, criticată dur după ce s-a sărutat cu George Burcea: „De ce te-ai pupat cu urâtul ăla?”

autor Buinoschi Andreea
178 vizualizari

Din ce în ce mai multe întrebări despre relația dintre Viviana și George își fac apariția. După ce momentele tandre dintre ei devin tot mai numeroase, fanii se întreabă dacă între cei doi este o simplă relație de amiciție sau mai mult. După ce aceștia s-au mângâiat în episoadele trecute, acum s-au sărutat.

2

„Săptămâna aceasta veți vedea trei episoade incendiare! 🔥🔥🔥 Noi am rămas cu semne de la sfori, dar vă asigur că voi veți rămâne cu zâmbetul pe buze”, a fost mesajul postat de Viviana pe contul său de Instagram. Deși unii fani au fost extrem de încântați și și-au exprimat dorința de a vedea sărutul dintre ce doi, „Vreau să văd sărutul cu Georgeeee!”, „«Ferma», «Ferma», da… de-ar arăta toate fermele din România așa… s-ar goli orașele”, alții nu au fost de aceeași părere și au criticat apropierea dintre cei doi: „De ce te-ai pupat cu urâtul ăla de George?”.

3

Apropiații celor doi susțin că George Burcea și Viviana Sposub le calcă pe urmele lui Brigitte și lui Florin Pastramă, care și-au continuat relația și dincolo de camerele de filmat.  Tot surse apropiate celor doi susțin că șefii reality show-ului le-au cerut să nu își facă publică relația decât în momentul în care ultimul episod se va difuza. Așadar, zvonurile legate de o relație amoroasă între ei sunt adevărate și, în viitorul apropiat, cei doi se vor afișa împreună.

4

Printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Viviana a anunțat participarea sa la Ferma: „Dragii mei, am o veste foarte importantă!
Am zis «DA!» (Și nu… nu mă mărit. 😂) Da! Am acceptat provocarea! Merg la «Fermă»! 😍
Abia așteptam să vă împărtășesc și vouă bucuria de a face parte din acest proiect. Eu voi fi plecată o perioadă, dar stați liniștiți! De contul meu se va ocupa @bianca_sposub, sora mea, și ea vă va ține la curent cu toate detaliile. 😎
Vă pup și vă îmbrățișez cu drag și sper să mă susțineți în aventura mea la @fermaprotv ! 😚🤗”…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies