HomeStiri Mondene Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violență domestică: „Pot înțelege…”

Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violență domestică: „Pot înțelege…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 918 views
Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violența domestică: „Pot înțelege...” in Stiri Mondene

Viviana Sposub a reacționat, după ce George Burcea, iubitul ei, din cauza unei ieșiri nervoase, le-a spus femeilor care l-au criticat că speră să fie bătute de partenerii lor de viață.

„Îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. De dimineață și până acum, am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu mi-aș fi dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu.

Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violența domestică: „Pot înțelege...” in Stiri MondeneMentalitatea expusă în acel LIVE nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile (și nu numai) se confruntă. Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care merită.

Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context! Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe Live.

Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violența domestică: „Pot înțelege...” in Stiri MondeneDeși sună clișeic, cred că primul pas spre rezolvarea problemei este conștientizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul său de vindecare.

Aplaud pozițiile luate de către unii creatori de conținut în legătură cu situația de față. Cu această ocazie, s-a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice care ne bântuie de ani.

PS: conștientizez că oamenii care au un public (mai mic și mare) în online sau la TV au și o responsabilitate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont.

Viviana Sposub intervine, după ce George Burcea a instigat la violența domestică: „Pot înțelege...” in Stiri MondeneP.P.S: Pentru toți oamenii care nu mai contenesc din a-mi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru afirmațiile partenerului meu, iar, apoi, îmi spun că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip: credeți-mă, nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități cu care voi nu sunteți de acord. Iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă am avut parte de violență în această relație: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine! Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnalat imediat fapta și aș fi părăsit relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație…

George nu este un agresor! Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu-l va opri din a lupta împotriva violenței domestice. Mulțumesc că ați citit rândurile scrise de mine! Chiar îmi doream să fiu sinceră cu voi și să vă spun ce simt și ce gândesc în aceste momente, a scris Viviana în mediul online.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed