Viviana Sposub, primele declarații despre relația dintre ea și George Burcea

Share

După ce Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat în fața camerelor de filmat, toată lumea a început să spună că s-a înfiripat ceva între ei. Mulți erau convinși că formează un cuplu sau, dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja, o vor face în curând, deoarece au mai existat astfel de cazuri și în sezoanele trecute.

Cu toate acestea, Viviana a negat toate zvonurile și a spus că nu există nimic între ea și actor. „N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus vedete PRO TV, conform ciao.ro.

Mai mult decât atât, nici lui George Burcea nu îi stă gândul la o nouă relație. În urmă cu puțin timp, actorul a vorbit despre femeile cele mai importante din viața lui, iar printre ele se află și fosta sa soție, Andreea Bălan: „Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protecție pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama, că m-a născut și a avut grijă de mine, pe bunica, pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție, căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru…”

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news