Home Stiri Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat. Cei doi nu se mai ascund

Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat. Cei doi nu se mai ascund

autor Mirela
1025 vizualizari

Momentul așteptat de toți fanii emisiunii Ferma a fost difuzat. Sărutul dintre Viviana Sposub și George Burcea a apărut pe micile ecrane, iar telespectatorii au putut să vadă și motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat. Aceștia au decisă să nu își mai ascundă sentimentele și s-au sărutat în văzul tuturor.

Viviana și George și-au dat frâu liber sentimentelor și au făcut ca revederea dintre ei să fie una extrem de frumoasă, dar și de emoționantă. Totul s-a întâmplat atunci când Viviana a pășit, din nou, în fermă. Atunci, George a mers direct către ea, iar co-prezentatorea i-a sărit în brațe, amândoi fiind foarte fericiți să s-au reîntâlnit.

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că… nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a spus Viviana Sposub, despre revederea cu actorul.

Și George a recunoscut că a fost plăcut surprins de întoarcerea colegei sale: „A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”.

Întrebat ce părere are despre asistenta de la Vorbește lumea, George a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. „Noi nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare. Nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre un potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul «Fermei» eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos și o să încerc să rezolv treburile pe care le am cu cealaltă parte și după aia o să vedem dacă se poate naște ceva frumos.

Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Este o fată de iubit și de protejat și să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta”, a spus actorul, conform celor de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies