Home Stiri Viviana Sposub vrea ca fostul ei iubit să îl cunoască pe George Burcea

Viviana Sposub vrea ca fostul ei iubit să îl cunoască pe George Burcea

autor Buinoschi Andreea
309 vizualizari

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu, de doar câteva luni. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și, de atunci, au fost de nedespărțit. Mai mult decât atât, relația lor pare că a avansat atât de mult, încât co-prezentatoarea nu s-ar opune ca George să îl cunoască pe fostul ei partener.

Cei doi au fost invitați într-o emisiune TV și au fost supuși mai multor întrebări, pentru a vedea cât de bine se cunosc unul pe celălalt. Cu toate acestea, una dintre întrebări a făcut-o pe Viviana să dea un răspuns extrem de interesant. Aceasta a declarat că, dacă fostul iubit s-ar întâlni cu actualul, le-ar face cunoștință.

„Le fac cunoștință. (…) De obicei, m-am ascuns, dar, pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”, a declarat vedeta PRO TV.

Și fostul soț al Andreei Bălan a dat un răspuns la fel de interesant. Se pare că actorul a avut o relație la distanță, dar nu mai crede în așa ceva, deoarece, oricum ar fi, tot la despărțire s-ar ajunge. „Am avut o relație la distanță. A fost long term așa. A rezistat până la un punct și, după, s-a rupt. Sincer, nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă, după care am găsi o cale de mijloc”, a mărturisit George.

În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, Viviana a vorbit despre povestea dintre ea și Burcea. „Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în «Fermă»”, a spus fosta iubită a lui Ionuț Rusu…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies