Home Stiri Vladimir Drăghia, confesiuni fără perdea despre relația cu Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia, confesiuni fără perdea despre relația cu Alice Cavaleru

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 263 views 2 minute timp de citit
  • Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au unit destinele în anul 2018.
  • Aceștia au o fată pe nume Zora, iar al doilea copil, tot o fată, urmează să vină pe lume în curând.
  • Actorul a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Alice.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează un cuplu extrem de iubit de către multă lume, deoarece au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și au atras simpatia tuturor.

Cei doi se pregătesc pentru venirea pe nume al celui de-al doilea copil, tot o fetiță. Recent, actorul de la PRO TV a vorbit despre cum decurge relația sa cu Alice.

Ce spune Vladimir Drăghia despre relația cu Alice?

„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât. Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r Un băiat rău se cumințește) Dacă dă de cineva care îl cumințește sau face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare”, a spus acesta, conform cancan.ro.

Actorul susține că Alice i-a schimbat viața în bine chiar la momentul potrivit

„Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut. Bine, acum tot aștept criza vârstei a doua, că cică pe la 37-40 de ani vine.

Sper (n.r să se manifeste) doar printr-o decapotabilă roșie, adică să schimb doar culoarea mașinii și chelie. Lucrez mult la asta. Începusem să chelesc acum vreo doi ani și eram pe ideea că, dacă chelesc, nu e chiar așa de grav, că bărbatul mai e și chel, nu e nicio problemă. Până am început să chelesc. Și am văzut că nu e chiar atât de plăcut. Am făcut niște analize de sânge, mi-a dat doctorul să iau un tratament și a funcționat!”, a mai declarat acesta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies