Home Stiri Vladimir Drăghia recunoaște că are frici legate de cel de-al doilea copil

Vladimir Drăghia recunoaște că are frici legate de cel de-al doilea copil

autor Mirela
274 views 3 minute timp de citit
  • Vladimir Drăghia se pregătește pentru a-și întâlni cea de-a doua fetiță.
  • Cu doar câteva zile înainte ca merele eveniment să aibă loc, actorul a făcut câteva declarații despre noua etapă.
  • Acesta este extrem de nerăbdător, dar are și anumite temeri, deși a mai trecut o dată prin această experiență.

Vladimir Drăghia se pregătește pentru a-și întâlni cea de-a doua fetiță. Alice Cavaleru, soția sa, este însărcinată pentru a doua oară, iar momentul întâlnirii este extrem de aproape.

Cu doar câteva zile înainte ca merele eveniment să aibă loc, actorul a făcut câteva declarații despre noua etapă care stă să înceapă. Acesta este extrem de nerăbdător, așa cum era și normal și, mai mult decât atât, are și anumite temeri, deși a mai trecut o dată prin această experiență.

Vladimir Drăghia are „mici frici” legate de al doilea copil

„Nu sunt anxios, nu am fost niciodată anxios, iar, acum, cu atât mai puțin, mai ales după ce ai deja unul, dar grijile fac parte din natura umană și recunosc că, na, chiar dacă nu sunt anxios, există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui, iar nașterea unui copil e unul dintre cele mai mari evenimente din viața lui.

Eu o să fiu la fel de implicat ca la primul, doar că plec de la altă idee. Mi se pare că toți oamenii pe care îi vezi aici și miliardele de oameni din lume s-au născut natural, adică e în natura noastră să ne naștem, să trăim și să murim”, a spus Vladimir Drăghia pentru cancan.ro.

Alice Cavaleru știe că va suferi în curând

Deși iubește să fie mamă, iar al doilea copil este așteptat cu mare nerăbdare, Alice Cavaleru știe că urmează să sufere. Aceasta trebuie să se despartă de Zora pentru câteva zile, timp în care se va afla la maternitate, dar, mai târziu, va trebui să se despartă, când va fi nevoie, și de al doilea copil, din cauza sarcinilor pe care le va avea de rezolvat.

Cu toate acestea, Alice Cavaleru va face tot ce știe ea cel mai bine în calitate de mamă și se va implica în creșterea micuțelor cu profesionalism.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies