Home Stiri Vladimir Drăghia, un romantic incurabil. Ce a făcut acesta pentru soția lui

Vladimir Drăghia, un romantic incurabil. Ce a făcut acesta pentru soția lui

autor Negriu Elena
181 vizualizari

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon România, și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, iar cu această ocazie a primit din partea soțului său o adevărată declarație de dragoste.

2

Vladimir Drăghia a postat pe contul său de Instagram un mesaj extrem de romantic pentru soția sa, cea care i-a dăruit și o fetiță. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a arăta lumii întregi cât de importantă este Alice pentru el și se exprimă întotdeauna la superlativ când vine vorba despre ea.

„Azi-dimineață, așa cum îndrăznesc să cred că se întâmplă și în alte cupluri, dezbăteam cu @alice.cavaleru când i-am spus ultima dată că e frumoasă.

Ea insista că acum o lună, ba chiar că-n altă viață! Eu mă băteam cu pumnu-n piept, gata să-i dau cel puțin patru exemple din ultima săptămână!

Și încercând să-mi amintesc măcar unu’, mi-a venit în minte cel prins în poza asta.

3

Și am început să îi povestesc cum i-am spus chiar atunci când am făcut poza cât de frumoasă este, cât de bine îi vine rochia aia, cum i-am spus că e o mică «samuroaică» și că asta e de bine, și pe măsură ce îi povesteam câte lucruri frumoase i-am spus, îmi dădeam seama că, probabil, de fapt, i-am spus cel mult «că-i mișto rochia».

Ideea e că de fiecare dată când îți spun cu voce tare, mă repet. Dacă aș spune-o de fiecare dată când o gândesc, ai avea în casă, în parc, când ne certăm, când tai ceapa, când n-o tai, un papagal stricat, cu o singură replică la fiecare contact vizual.

Acum înțelegi?

La mulți ani!”, a scris Vladimir Drăghia, pe pagina sa de Instagram…

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în 2018 și au împreună o fetiță pe nume Zora, în vârstă de doi anișori.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!