Vlăduța Lupău a avut parte de prima noapte acasă, alături de fiul ei

Share

  • Pe 6 august, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe Iair.
  • Aceasta a reușit să rămână gravidă, după ce a pierdut două sarcini.
  • Artista a fost externată ieri, 9 august, și a făcut și câteva declarații înainte de a ieși din maternitate.

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a născut. Aceasta a adus pe lume un băiețel pe nume Iair, care a primit nota 10 la naștere. Deși aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit să nască natural, din nefericire pentru ea, a trebuit să apeleze la operația de cezariană.

Cu toate acestea, lucrurile au decurs foarte bine, motiv pentru care Vlăduța a fost externată ieri. Înainte de a ieși din maternitate, aceasta a intrat pe Insta Story și le-a spus fanilor câteva cuvinte.

Vlăduța Lupău a avut parte de prima noapte acasă, alături de Iair

„E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și, de astăzi, începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa, ca o mămică, să nu-l fac de rușine când plecăm”, a spus Vlăduța înainte de a ajunge acasă.

Mai mult decât atât, când a ajuns acasă, aceasta le-a arătat și fanilor surpriza din partea soțului ei. Acesta a aranjat livingul, umplându-l cu baloane albastre, dar și cu baloane cu numele celui mic. Vlăduța radiază de fericire și se bucură din plin de minunea pe care a reușit să o aducă pe lume.

Artista și-a asigurat fiul că îi va călăuzi pașii spre credință

Atât Vlăduța Lupău, cât și soțul ei, Adi Rus, sunt extrem de credincioși. Cei doi au declarat de mai multe ori că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sarcina pe care aceasta a reușit să o ducă la termen, iar Vlăduța, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, a mărturisit că fiul ei va fi învățat încă de mic cu Dumnezeu.

„O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă, întoteauna, să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci, întoteauna, să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!, a scris Vlăduța.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news