Home Stiri Vlăduța Lupău a dezvăluit ce va face după naștere, pentru fiul ei

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce va face după naștere, pentru fiul ei

autor Mirela
439 views 3 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău se pregătește să aducă pe lume primul ei copil. 
  • Artista este aproape gata și cu noua ei casă pe care o construiește.
  • Aceasta a spus ce schimbări va face, după ce fiul ei va crește.

Vlăduța Lupău traversează o perioadă extrem de frumoasă și de emoționantă, deoarece se pregătește să nască. Aceasta va aduce pe lume primul ei copil, un băiat pe care îl așteaptă cu sufletul la gură.

Artista, în tot acest timp, se ocupă de construcția casei care este aproape gata. Camera copilului este și ea, în mare parte, pregătită, dar nu va rămâne mereu așa. Aceasta a declarat că, pe măsură ce fiul ei va crește și va avea personaje preferate, totul va fi redecorat după bunul plac al micuțului.

Vlăduța Lupău, o mamă devotată pentru fiul ei

„Încă nu ne-am mutat la casa nouă și spațioasă, sperăm cât de curând. Ne dorim să se întâmple asta înainte să apară bebe pe lume, dar suntem cam la limită. Desigur, camera era pregătită în casă pentru un copil anume de când am făcut proiectul … Între timp, el a și apărut in peisaj, așa că, evident, am decorat împreună cu specialiștii camera pentru el. Bineînțeles că, după ce va crește și va avea personaje preferate sau mai știu eu ce nebunii, vom redecora camera.

Da, așa este… Și asta îmi dă puține griji. Înainte ziceam că, atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă, m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit să ne luăm o bonă care să stea cu noi în casă”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Artista întâmpină dificultăți pe ultima sută de metri

Vlăduța Lupău mai are foarte puțin până în momentul în care va naște, dar încă există câteva lucruri care îi dau bătăi de cap. Aceasta se confruntă cu arsuri stomacale din cauza faptului că fiul ei are păr.

Făcând haz de necaz, aceasta a spus că, imediat ce fiul ei se va naște, îl va tunde, pentru a se „răzbuna” pentru arsurile stomacale care sunt destul de serioase.

Cu toate acestea, nimic nu contează mai mult pentru ea decât să își întâlnească fiul și ca acesta să fie sănătos, mai ales că, în trecut, a pierdut două sarcini.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies