HomeStiri Mondene Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 770 views
Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie (2) in Stiri Mondene
  • Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut în anul 2013, la un concert.
  • În cele din urmă, a avut loc și cererea în căsătorie.
  • Evenimentul a fost unul memorabil și la care nu multă lume se gândește.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, soțul ei, s-au cunoscut în anul 2013, la un concert. Artista a avut răbdare pentru ca lucrurile să vină de la sine, fiind convinsă că aceasta este cea mai bună modalitate prin care persoana potrivită va ajunge în viața ei.

Povestea lor de dragoste a fost cea care trebuia să fie, motiv pentru care, în cele din urmă, a avut loc și cererea în căsătorie. În cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Vlăduța a spus cum a avut loc cererea în căsătorie. Evenimentul a fost unul memorabil și la care nu multă lume se gândește.

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie (1) in Stiri Mondene

Cum a fost Vlăduța cerută în căsătorie?

„Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Așa și eu. Într-adevăr, cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta. Cine se gândește noaptea, la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție, că, la finalul întâlnirii cu echipajul, în loc de o amendă, te pricopsești cu un inel de logodnă?! Așa a fost la mine!”, a povestit aceasta pentru sursa menționată anterior.

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie (3) in Stiri MondeneDe asemenea, artista a mai spus că, deși există mici conflicte între ea și Adi Rus, aceștia reușesc mereu să treacă peste. Din fericire, conform spuselor sale, lucrurile dintre ei merg bine și nicio ceartă nu le pune în pericol relația. Aceștia sunt foarte apropiați și sudați, încât nimic din ceea ce se întâmplă nu poate distruge ceea ce ei au construit în timp.

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie (4) in Stiri Mondene

Artista a născut în urmă cu trei zile

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a născut. Aceasta a adus pe lume un băiat, pe nume Iair, care a primit nota zece. Primul care a dat vestea cea mare a fost chiar Adi Rus, în toiul nopții.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! ❤️Continui scrisoarea către tine… Știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine, cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că, dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar, dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă, întoteauna, să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit”, a fost o parte din mesajul postat de artistă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed