Home Stiri Vlăduța Lupău a făcut, în public, un gest extrem de controversat

Vlăduța Lupău a făcut, în public, un gest extrem de controversat

autor Mirela
194 views 2 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău a devenit mamă în urmă cu aproximativ o lună.
  • Aceasta nu mai este atât de prezentă în mediul online, deoarece trebuie să se ocupe de fiul ei, Iair.
  • Fanii au felicitat-o și s-au bucurat din plin pentru ea, deoarece și-a dorit de multă vreme să devină mamă.

Vlăduța Lupău a devenit mamă în urmă cu aproximativ o lună. Aceasta nu mai este atât de prezentă în mediul online, deoarece trebuie să se ocupe de fiul ei, Iair, dar și de concertele pe care le-a reînceput de câteva zile.

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Vlăduța a participat la un eveniment și l-a luat și pe cel mic cu ea. Cum copilului i s-a făcut, foame, artista s-a conformat și l-a alăptat în public. Fanii au felicitat-o și s-au bucurat din plin pentru ea, deoarece și-a dorit de multă vreme să devină mamă.

Vlăduța Lupău a spus cum își hrănește copilul

Vlăduța nu poate sta în permanență cu cel mic, motiv pentru care se asigură, înainte de a pleca de acasă, că Iair are ce mânca și în lipsa sa.

„Mă întrebați ce mănâncă Iair. Mănâncă sân, iar, când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă sau când nu îi ajunge, iar, când mă duc la cântat, duc pompa cu mine, între cântări mulg laptele, ca să nu pătez ceva și, încă o întrebare pe care mi-ați pus-o foarte des în ultimele zile, cu cine stă el când eu sunt plecată. Evident, cu Adi. Facem cu schimbul, iar eu, când vin acasă, sunt pe el și o iau de la 0 și #rezist”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Artista recunoaște că viața de mămică este grea

La scurt timp după ce a ajuns acasă cu cel mic, Vlăduța le-a spus fanilor din mediul online că da, este greu să fii mamă, dar și că este convinsă de faptul că se va descurca, deoarece nu este prima femeie care trece prin această experiență.

Mai mult decât atât, soția lui Adi Rus a ținut să specifice faptul că și acesta este extrem de implicat în creșterea micuțului și, tocmai datorită acestui lucru, a reușit să revină pe scenă atât de repede.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies