HomeStiri Mondene Vlăduța Lupău a pus viața fiului în pericol? „Cică îi scurtez viața bebelușului”

Vlăduța Lupău a pus viața fiului în pericol? „Cică îi scurtez viața bebelușului”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 834 views
Vlăduța Lupău a pus viața fiului în pericol „Cică îi scurtez viața bebelușului” in Stiri Mondene

Vlăduța Lupău este însărcinată cu primul său copil. Aceasta este extrem de fericită datorită acestui lucru, dar fanii au ținut să o avertizeze în legătură cu un gest pe care l-a făcut și care i-ar pune viața în pericol fiului său nenăscut.

„Fetelor, să vă zic secretul meu! Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr, scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus! Am spus-o! Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului”, a spus aceasta în mediul online.

Vlăduța Lupău a pus viața fiului în pericol „Cică îi scurtez viața bebelușului” in Stiri Mondene

Vlăduța Lupău a dat vestea în mediul online

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 … azi, de BUNA VESTIRE… primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și, abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Vlăduța Lupău spune cum își va crește fiul, în funcție de propria experiență in Stiri MondeneAbia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… d-apoi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și, totodată, să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu. Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică» … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?!… stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne «batem» de la care pe care iubește mai tare!).

Vlăduța Lupău a pus viața fiului în pericol „Cică îi scurtez viața bebelușului” in Stiri MondeneCe mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și, atunci, El îți va da tot ceea ce îți dorești. Crede-mă!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed