Home Stiri Vlăduța Lupău, despre relația pe care o are cu mama soacră: „Noi o mai amenințăm”. Cum o ajută aceasta pe artistă în creșterea fiului

Vlăduța Lupău, despre relația pe care o are cu mama soacră: „Noi o mai amenințăm”. Cum o ajută aceasta pe artistă în creșterea fiului

autor Mirela
262 views 2 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu aproximativ șase luni.
  • Viața ei s-a schimbat complet din acel moment.
  • Din cauza faptului că are o carieră ce o pune mereu pe drumuri, a avut și are nevoie de ajutor în creșterea lui Iair.

Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu aproximativ șase luni. Viața ei s-a schimbat complet din acel moment și, din cauza faptului că are o carieră ce o pune mereu pe drumuri, a avut și are nevoie de ajutor în creșterea lui Iair.

Nu doar mama lui Adi Rus este lângă Iair, cu și fotbalistul. Acesta este nedezlipit de lângă cel mic și reprezintă un real sprijin în creșterea lui, mai ales acum, când nu poate face nimic de unul singur. 

Vlăduța Lupău locuiește sub același acoperiș cu soacra ei

Cum este extrem de greu să crești un copil, Vlăduța și Adi nu văd ajutorul acesteia ca pe ceva ce li se cuvine și sunt hotărâți să o trimită într-o vacanță, în semn de mulțumire. Cei doi părinți sunt extrem de recunoscători pentru tot ajutorul pe care îl primesc.

Vlăduța Lupău și mama soacră se înțeleg foarte bine, mai ales acum, de când femeia s-a mutat în casa artistei. Pentru a-i ajuta pe Vlăduța și pe Adi în creșterea copilului, aceasta a ales să plece din casa ei și să se mute, pentru moment, alături de nepot.

Iair a cucerit întreaga familie

Nu doar Vlăduța și Adi Rus sunt topiți după micuțul Iair, ci și bunicii acestuia. Artista a mai declarat că toți și-ar dori să îl „fure” pe Iair, pentru a petrecere cât mai mult timp cu el.

„Da, soacra e rezidentă (n.r: stă la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța, dar încă nu i-am dat-o. Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot și, după aceea, pentru noi”, a spus Vlăduța, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies