Vlăduța Lupău, greutăți financiare înainte de a câștiga banii săi

Share

Deși, acum, Vlăduța Lupău are o situație financiară extrem de bună, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Aceasta a declarat că, în ciuda faptului că părinții săi aveau suficienți bani, ea nu primea sume de bani mari, ceea ce a făcut-o să recurgă la anumite acțiuni.

„Nu am avut niciodată bani la discreție pe mână, deși părinții mei aveau o situație financiară bună. Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am avut niciodată de la ei până am terminat facultatea. Nici atunci nu te descurcai cu suma aia, darămite acum. Motorina ne-o băga Șimleu – Cluj, Cluj – Șimleu, nu mai mult ca să ne plimbăm prin Cluj.

Ne punea mâncare de acasă, să ne ajungă luni, marți și miercuri, joi trăiam din cei 50 de lei, dacă era cazul, iar vineri înapoi acasă, după cursuri. Mai luam oameni la ocazie, să ne scoatem motorina, să mai facem 2-3 plimbări sau să mergem la un film. Mergeam cu 15 lei la un film, pe carnet de student, mai ieșeam la un suc, dar fără bacșiș la ospătar”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Vlăduța Lupău a avut greutăți financiare și în Italia, la studii

„Eram cu bursa Erasmus în Italia, la căminul plătit de banii universității, mâncam acolo și mai puneam câte o chiflă, câte ceva în ghiozdan, să mai am ce mânca seara. Cumpăram conserve de fasole, de legume, mai făceam chestii cu ele.

Când am câștigat primii bani, mai serioși, îmi mai cumpăram niște haine. Dar nu scumpe. Ci de la second hand sau de outlet, le știu pe toate din Cluj-Napoca. Le frecventam pe toate, știam când aduc marfă, unde e la kilogram, că erau diferite prețuri… Apoi, după haine, cumpăram piese, ca să le pot cânta”, a mai spus aceasta.

„Cred că nici acum nu mă iau în serios (n.r. părinții). Nu m-au luat niciodată în serios, pentru că mereu zicea tata: «Nu mai ține mult prostia asta (n.r. cariera muzicală) și trebuie să faci ceva!».

L-am luat la câteva evenimente cu mine, să vadă un pic cum e mersul, câtă lume mă iubește, câtă lume vrea poze cu mine, dar îmi spunea: «Dar tu numai atât de puțin cânți? Păi tu numai ai venit și ai prostit oamenii». Deci tot nu era bine. Orice fac nu e bine. Acolo mă încadrez. Mă gândesc că poate așa sunt tăticii de fete”, a continuat artista.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news