HomeStiri Mondene VLĂDUŢA LUPĂU: „MAMĂ DE…”

VLĂDUŢA LUPĂU: „MAMĂ DE…”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Vlăduța Lupău, greutăți financiare înainte de a câștiga banii săi in Stiri Mondene

După ce a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a spus că este însărcinată, acum, Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. Aceasta este extrem de fericită și abia așteaptă să își vadă copilul.

„💙 MAMĂ de BĂIAT 💙

Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice.
Așa că…👶🏻💙băiețel 🙏🏼! PS*- Tăticii și mămicile de fetițe care spun că-și pregătesc «pușca» când vor fi mari… s-o lase ușor 😅”, a scris artista în mediul online.

Vlăduța Lupău are probleme serioase din cauza sarcinii: „Sper să nu mor” in Stiri Mondene

Vlăduța Lupău a dat vestea în urmă cu doar câteva zile

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻… azi, de BUNA VESTIRE… primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și, abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Iată ce boala nu o lăsa pe Vlăduța Lupău! in Stiri MondeneAbia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… d-apoi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și, totodată, să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu. Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică» … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne «batem» de la care pe care iubește mai tare!).

Vlăduța Lupău, greutăți financiare înainte de a câștiga banii săi in Stiri MondeneCe mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și, atunci, El îți va da tot ceea ce îți dorești. Crede-mă! 🙏🏼 Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi. Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed