HomeStiri Mondene Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital: „Bine ai venit pe lume, minunea mea!”

Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital: „Bine ai venit pe lume, minunea mea!”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 813 views
Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital „Bine ai venit pe lume, minunea mea!” (1) in Stiri Mondene
  • Vlăduța Lupău a născut pe data de 6 august, la nici două ore după miezul nopții.
  • Vestea a fost dată de soțul ei, la scurt timp după, în toiul nopții.
  • Vlăduța a postat un mesaj emoționant pentru fiul ei.

Vlăduța Lupău a născut pe data de 6 august un băiețel perfect sănătos care a luat nota 10 la naștere. Aceasta l-a adus pe lume prin cezariană, la ora 01:39, la un spital privat din Cluj.

Cu doar câteva zile înainte să nască, aceasta spunea că i-ar plăcea să nască natural, dar, dacă acest lucru ar pune în pericol viața micuțului sau pe a ei, îl va aduce pe lume pe Iair prin cezariană.

Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital „Bine ai venit pe lume, minunea mea!” (2) in Stiri Mondene

Vlăduța Lupău și-a emoționat fanii cu mesajul dedicat fiului ei

Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… Știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine, cu asta începem drumul vieții tale!

Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital „Bine ai venit pe lume, minunea mea!” (3) in Stiri MondeneLumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că, dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar, dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă, întoteauna, să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci, întoteauna, să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!, a scris Vlăduța.

Vlăduța Lupău, mesaj pentru fiul ei, chiar de pe patul de spital „Bine ai venit pe lume, minunea mea!” (4) in Stiri Mondene

Artista este recunoscătoare pentru copilul pe care îl are

Artista a continuat și a scris că, datorită lui Iair, a primit cel mai frumos nume: „mama”. De asemenea, Vlăduța a declarat că își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copilul ei, dar și tot ceea ce este mai ușor, deoarece nu vrea ca micuțul să sufere în niciun fel.

Fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, iar Adelina Pestrițu, Mira, Andreea Bănică, Suzana Vlad, Nicole Cherry, Alexandra Stan, Mihai Morar, Theo Rose, Andra și Emma Ștefan sunt doar o parte dintre vedetele care i-au felicitat pe cei doi.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed