Home Stiri Vlăduța Lupău face ultimele pregătiri pentru nașterea fiului ei

Vlăduța Lupău face ultimele pregătiri pentru nașterea fiului ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 212 views 3 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău se află în a opta lună de sarcină.
  • Pregătirile sunt pe ultima sută de metri.
  • Artista le-a arătat fanilor ce a mai pregătit pentru fiul ei.

Vlăduța Lupău se pregătește pentru a aduce pe lume primul său copil. În doar câteva săptămâni, aceasta urmează să nască un băiețel, sarcina ei fiind, deja, în luna a opta.

Cum timpul este foarte scurt, aceasta pune la punct ultimele detalii pentru marele eveniment și le-a arătat și fanilor cum a decorat camera micuțului ei care va veni în scurt timp. Artista este mai fericită ca niciodată și abia așteaptă să își îndeplinească visul de o viață și anume acela de a avea o familie.

Cum arată camera bebelușului?

Vlăduța nu pregătește doar camera copilului, ci pregătește întreaga casă. Aceasta își construiește viitoarea locuință și, printre primele camere amenajate, se numără chiar și cea a copilului.

Camera încă nu este gata și mai este ceva până în acel punct, dar, în aceste zile, meseriașii pe care artista i-a angajat au pus tapetul pe pereți.

Vlăduța Lupău a avut parte de o experiență neplăcută în sarcină

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine.

Mi-a zis și sexul bebelușului. Poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a spus Vlăduța Lupău, conform celor de la unica.ro.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a spus aceasta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies