HomeStiri Vlăduța Lupău și Adi Rus au publicat primele fotografii de la botezul lui Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au publicat primele fotografii de la botezul lui Iair

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 722 views 3 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe Iair.
  • Evenimentul a avut loc în Cluj-Napoca, iar copilul artistei a avut trei perechi de nași.
  • Vlăduța Lupău, soțul și fiul ei au avut alături familia și prietenii.

Ieri, 27 septembrie, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe Iair. Evenimentul a avut loc în Cluj-Napoca, iar copilul artistei a avut trei perechi de nași.

Vlăduța Lupău, soțul și fiul ei au avut alături familia și prietenii, iar atmosfera a fost întreținută de cei mai în vogă artiști, care au cântat toate genurile muzicale.

vlăduța 12

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul

Tzancă Uraganul, Andra și Holograf au întreținut atmosfera și toate genurile muzicale au fost cântate. Invitații s-au distrat de minune, au mâncat bine și au petrecut cu ocazia creștinării lui Iair.

„Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit, Dumnezeule, pentru această zi. Iar, acum, vreau să vă mulțumesc vouă… tuturor celor care ne-ați fost alături în cea mai importantă zi din viața noastră! Am avut parte de oameni minunați alături și de un eveniment extraordinar. Cu prețuire, Iair, Vlăduța și Adi!”, a scris artista, în mediul online.

vlăduța 13

Artista a spus lucrurilor pe nume și a recunoscut că este greu să crești un copil

Vlăduța Lupău, după doar câteva zile acasă cu cel mic, a recunoscut că este destul de greu să fii părinte, cu toate că este și foarte frumos.

Artista a declarat că are multe nopți nedormite, deoarece trebuie să se împartă între viața de familie și sectorul profesional, dar a mărturisit că primește foarte mult ajutor din partea soțului ei, Adi Rus.

vlăduța 14Cei doi fac o echipă bună și se descurcă de minune, iar Vlăduța Lupău a glumit, spunând că cei șase ani de facultate au fost mai ușori decât primele zile acasă cu cel mic.

Cu toate acestea, Vlăduța trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și se bucură din plin de fiecare clipă pe care o trăiește alături de familia pe care a întemeiat-o.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed