Home Stiri Vlăduța Lupău vorbește despre numele fiului ei: „Le-am luat pe fiecare în parte”

Vlăduța Lupău vorbește despre numele fiului ei: „Le-am luat pe fiecare în parte”

autor Mirela
152 vizualizari
  • Vlăduța Lupău ar urma să nască în mai puțin de două săptămâni, dar micuțul ei poate veni pe lume în orice moment.
  • Fanii ei așteaptă nu nerăbdare ca fiul artistei să se nască.
  • De curând, Vlăduța Lupău a lansat o provocare pentru fanii ei.

Vlăduța Lupău urmează să aducă pe lume primul ei copil în mai puțin de două săptămâni. Aceasta și-a anunțat fanii din mediul online cu privire la momentul venirii fiului ei, declarând că așteaptă cu nerăbdare să îl cunoască.

Mai mult decât atât, deoarece și fanii ei sunt la fel de nerăbdători precum este și ea, artista le-a cerut părerea în legătură cu numele pe care îl va purta copilul său.

Vlăduța Lupău a lansat o provocare în mediul online

Artista deja a ales numele și le-a spus fanilor ei să scrie în secțiunea de comentarii ce nume cred ei că va purta micuțul său. Cu toate acestea, se pare că nici unul dintre ei nu a ghicit numele, însă Vlăduța nu a vrut să-l dezvăluie și lasă misterul să existe în continuare.

„Minune… în curând îți spun pe nume! ️… Scrieți în comentarii un prenume, să văd dacă cineva ghicește…”, a scris Vlăduța. „M-am uitat la comentariile voastre, sunt multe, dar le-am luat pe fiecare în parte. Nici măcar pe aproape nu sunteți, nu a ghicit nimeni până acum numele. Sunt curioasă dacă o să ghiciți. Mă bucur că vă plac pozele”, a mai spus aceasta la scurt timp.

Artista a dezvăluit ce va face pentru fiul ei

Vlăduța Lupău își construiește casa visurilor sale. Aceasta a pregătit și camera micuțului, fiind printre primele de care s-a oucpat.

Cu toate acestea, artista a dezvăluit că schimbările vor continua și pe parcurs și, după ce fiul ei va crește și va avea propriile personaje preferate, camera va fi rearanjată pe măsură.

Vlăduța dă de înțeles că este dispusă să facă orice pentru ca fiul ei să fie fericit, mai ales că și-a dorit extrem de mult această sarcină. Înainte ca acest lucru să fie valabil, a pierdut alte două.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies