Home Stiri Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Ieri, soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, cu doar două luni înainte a-și serba cea de a 100-a aniversare. Multă lume se întreabă dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor merge la înmormântare, dat fiind faptul că, după interviul acordat în urmă cu o lună, relațiile dintre ei și Familia Regală sunt și mai aprinse.

Conform celor de la playtech.ro, Ducele de Sussex a discutat cu familia sa și a decis ca doar el să vină în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, deoarece Meghan este însărcinată și nu vrea să o expună niciunui pericol.

În curând, Harry se va întoarce pentru prima oară în Anglia, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Potrivit Mirror, acesta a avut o discuție cu tatăl său, Prințul Charles, cu Beatrice și cu Eugenie despre călătoria pe care urmează să o facă în țara natală.

A spus că vrea să fie cu toată lumea și deja făcea aranjamente pentru a veni acasă”, a declarat sursa menționată anterior. Mai mult decât atât, astăzi, Meghan și Harry au adus un tribut regretatului Duce de Edinburgh.

La începutul lunii martie, a fost difuzat interviul pe care Meghan și Harry l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey. Cei doi au făcut mai multe declarații controversate, acuzând Familia Regală de rasism la adresa fiului lor și declarând că au permis presei britanice să mintă pentru a nu păta numele celorlalți membri. Mai mult decât atât, Meghan a mai adăugat faptul că nu a fost lăsată să apeleze la ajutor de specialitate când a avut nevoie și a vrut să se omoare din această cauză.

Așadar, întâlnirea pe care Prințul Harry urmează să o aibă cu Familia Regală este una extrem de importantă. Acesta va lua parte la evenimentul ce se va ține la Capela Sf. Gheorghe, Windsor, în următoarele zile.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies