Home Stiri Vrea să o tragă de păr pe Neti Sandu! Iată ce spune un coleg de platou!

Vrea să o tragă de păr pe Neti Sandu! Iată ce spune un coleg de platou!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 716 views 2 minute timp de citit

Neti Sandu riscă să fie trasă de păr, în direct, deoarece nimeni nu crede că acela este părul ei natural, toată lumea crezând că poartă mereu perucă.

Un coleg al vedetei s-a oferit să o tragă de păr, în direct, pentru a le arăta tuturor faptul că nu are perucă și că Neti Sandu a fost mereu naturală, în ciuda aparențelor.

Neti Sandu luată de păr de un coleg?

„Într-o dimineață, în direct, o să o iau de păr, o să bag mâna și o să o trag bine de păr ca să vadă toată lumea că nu poartă perucă. Nu mai pot, toată lumea mă întreabă dacă ea poartă perucă. Așa rezolvăm situația, dacă ea nu vrea să se ciufulească și să vadă lumea că e părul ei”, a menționat râzând Florin Busuioc.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înțeles acest lucru. Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alții mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, a menționat Neti Sandu.

Se pare că, înainte de a ajunge pe micile ecrane, Neti Sandu și-a pierdut marea iubire și a vorbit și despre acest lucru după ce ne-a garantat tuturor faptul că nu a purtat niciodată perucă…

„Înainte să intru la Pro TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidență, a fost vorba de mai multe elemente. Situația care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru și pe loc să declanșeze altul. Mai e un lucru. Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, și pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raționamente și calcule”, a mai povestit Neti Sandu despre marea ei iubire și primele zile la postul de televiziune PRO TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies