Home Stiri Vrei efecte spectaculoase la evenimentul tau? Descopera gheata carbonica!

Vrei efecte spectaculoase la evenimentul tau? Descopera gheata carbonica!

autor Elena Yvette
397 views 1 minute timp de citit

Gheata carbonica este dioxid de carbon solid, mai greu decat aerul, care ofera o experienta uimitoare datorita efectului de fum sau “patura de ceata”. Efectele ghetii uscate aduc un mare WoW oricarei petreceri, sarbatori sau eveniment.

gheata-carbonica-pentru-nunti

La inceput, gheata carbonica era folosita doar la evenimente de mare anvergura, precum prezentari de moda si concerte, dar, odata cu trecerea timpului, popularitatea ei a crescut, fiind acum nelipsita de la petreceri, nunti si alte evenimente mondene.

Unde poate fi folosita gheata carbonica?

1. Nunti.

Daca vrei ca primul dans al mirilor sa fie unic, de neuitat, intr-o atmosfera spectaculoasa, atunci gheata carbonica este ingredientul perfect.

2. Petreceri de Haloween

Gheata carbonica este cea mai buna modalitate de a obtine un efect infiorator, perfect pentru petrecerile de Halloween! Animeaza-ti petrecerea cu ceata densa, cocktailuri magice si dovleci ciopliti care prind viata!

3. Cluburi si restaurante.

In multe cluburi si restaurante din Romania, gheata carbonica joaca un rol foarte important. Ea este folosita pentru a anima ringurile de dans sau pentru a intregi lista efectelor vizuale. Pentru un efect magic, gheata carbonica este folosita de catre barman pentru a-si surprinde clientii. Folosirea granulelor de gheata carbonica alimentara, in orice fel de bautura, nu doar ca raceste continutul paharului, dar si creeaza un efect special, de neuitat.

 

Nu mai sta pe ganduri ! Daca vrei un efect spectaculos la evenimente, gheata carbonica este alegerea perfecta. Pe carbonica.ro vei afla lista de preturi si alte informatii utile.

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies