Vrei să slăbești? Iată o listă cu cele mai indicate alimente!

Share

Contrar credințelor populare, înfometarea nu este o soluție dacă îți dorești să slăbești, astfel că mâncarea nu ar trebui să devină dușmanul tău. Dimpotrivă, experții în nutriție susțin că în loc să reduci numărul alimentelor consumate, cel mai indicat ar fi să apelezi la fructe și legume, nuci și semințe, toate acestea având proprietăți de ardere a grăsimilor.

Iată o listă cu cele mai indicate alimente

,,Cu cât consumi mai multe alimente sănătoase și bogate în nutrienți, cu atât vei slăbi mai mult. În plus, senzația de foame continuă se va diminua și ea”, susține Fiona Kirk, nutriționist și autorea cărții  ,,Secretele dezvăluite ale dietei”.

,,Dacă vrei să dai jos câteva kilograme, renunță la alimentele cu valoare nutritivă scăzută”, mai adaugă nutriționista. Astfel, alimentele bogate în fibre și proteine accelerează metabolismul în mod natural, în timp ce alimentele cu un aport nutritiv scăzut. Iată, așadar, ce alimente ar trebui să incluzi în dieta ta dacă îți dorești să slăbești și de ce să le alegi!

Carne

Știai că arzi mai multe calorii dacă consumi proteine în loc de carbohidrați? Alege proteine sănătoase precum carnea de pui sau de curcan. În plus, acestea au un conținut scăzut de grăsimi și se digeră mai ușor.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news