Home Stiri Walter Zenga a făcut primele declarații despre divorț

Walter Zenga a făcut primele declarații despre divorț

autor Buinoschi Andreea
161 vizualizari
loading...

Pentru o bună perioadă, cei doi au format unul dintre cele mai apreciate și mai puternice cupluri din showbizul românesc. Cu toate acestea, de curând, vestea despărțirii lor a zguduit întreg internetul. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a afirmat nimic despre aceste zvonuri.

2

Toate aceste zvonuri au apărut din momentul în care fanii au văzut că niciunul dintre ei nu mai postează poze împreună cu partenerul său. Din cauza faptului că niciunul nu a infirmat și nici nu a confirmat spusele internauților, zvonurile au început să se înmulțească.

3

Acum câteva zile, Raluca a scris pe Facebook un mesaj și, de această dată, soțul său a reacțional și el. „Eu pun pasiune în tot ce fac. Nu mă gândesc, merg înainte și accept provocarea. E bine să accepți în viață tot ce ți se oferă și să accepți fiecare oportunitate care ți se oferă. Sunt dezamăgit, pentru că ar fi multe lucruri de zis. Asta este viața noastră. Așa sunt antrenorii, pregătiți să plece. Nu regret nicio alegere pe care am făcut-o în viața mea. E bine să accepți în viață tot ceea ce ți se întâmplă, tot ceea ce ți se dă sau ți se ia, dar, cel mai important, să profiți de fiecare ocazie care îți iese în cale”, au fost cuvintele lui Walter.

4

Cee ce este și mai ciudat este faptul că niciuna dintre declarații nu se referă la Raluca, ci sunt despre meseria pe care o are. Așadar, se poate vedea cu ochiul liber că niciunul dintre ei nu vrea să discute despre acest subiect, iar zvonurile nu se vor opri decât în momentul în care unul dintre ei va confirma sau va infirma tot ceea ce se aude…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies