HomeStiri Mondene What’s UP, din nou îndrăgostit, la scurt timp după divorțul de Simina! Cum arată cea care i-a furat inima

What’s UP, din nou îndrăgostit, la scurt timp după divorțul de Simina! Cum arată cea care i-a furat inima

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/What’s-UP-din-nou-indragostit-la-scurt-timp-dupa-divortul-de-Simina-Cum-arata-cea-care-i-a-furat-inima-1.jpeg

What’s UP a luat pe toată lumea prin surprindere relativ recent cu anunțul că el și Simina, soția sa, au decis să divorțeze după nouă ani de relație și trei de mariaj.

What’s UP, din nou indragostit, la scurt timp dupa divortul de Simina! Cum arata cea care i-a furat inima 1 in Stiri Mondene

Artistul și-a șocat din nou fanii, de data aceasta cu o veste buna, transmițându-le tuturor că s-a îndrăgostit din nou și că nu este niciodată prea târziu atunci când vine vorba despre a te îndrăgosti de cineva.

Se pare că nu a durat mult, în cazul său, iar în prezent este pregătit să se afișeze cu cea de care s-a îndrăgostit, semn că relația lor este serioasă.

What’s UP a ținut să precizeze din nou care a fost motivul care a dus la divorțul de Simina, făcând, totodată, apel la presă pentru a nu scrie lucruri scandaloase despre noua sa iubită.

Acesta a publicat în mediul online și o fotografie unde apare alături de cea pe care o numește „jumătatea” sa, putându-se observa că este fericit.

What’s UP, din nou indragostit, la scurt timp dupa divortul de Simina! Cum arata cea care i-a furat inima 2 in Stiri Mondene

„De peste două luni şi jumătate am terminat o relație de nouă ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te îndrăgostești.

Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤.

M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte.

NUMA’ BINE TUTUROR! ❤”, este mesajul pe care What’s UP l-a scris în mediul online.

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed