Home Stiri What’s Up va afla ce au decis magistrații, după ce a fost implicat în scandalul drogurilor

What’s Up va afla ce au decis magistrații, după ce a fost implicat în scandalul drogurilor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 463 views 2 minute timp de citit

What’s Up așteaptă cu nerăbdare decizia instanței, legată de scandalul în care a fost implicat de ceva vreme. Se pare că artistul a fost anchetat pentru deținerea substanțelor interzise, dar finalul procesului este aproape.

Conform celor de la cancan.ro, What’s Up a scăpat de închisoare pentru că a ajutat în desfășurarea anchetei. Datorită acestui lucru, oamenii legii au decis să nu îl mai urmărească penal, dar pericolul nu a trecut definitiv. Conform unor surse din mediul judiciar, acțiunea care a fost demarată pe rolul Tribunalului București se intitulează „confirmare renunțare urmărire penală” pentru Marius Marian Ivancea, cunoscut ca What’s Up.

Cu toate acestea, potrivit sursei menționate anterior, termenul stabilit pentru pronunțarea deciziei este anul viitor, pe data de 29 ianuarie 2021.

În urmă cu doar câțiva ani, artistul a acordat un interviu celor de la okmagazine.ro și a vorbit despre cum a ajuns în industria muzicală, dar și despre ceea ce a vrut să facă inițial.

„Inițial, credeam că e foarte greu să intri în industrie, dar acum cred că este mai greu să exiști constant şi să oferi muzică de calitate, pentru că azi eşti plăcut, mâine ai toate şansele să nu mai fii plăcut, mai ales dacă se schimbă valul şi se întâmplă ca ţie să nu-ţi placă noul val. Eu sunt recunoscător că am reuşit să mă adaptez că au venit valuri de muzică ce mi-au plăcut şi mie. Sper să nu se întoarcă din nou house-ul în engleză, că nu ştiu ce-am să fac. (n. r. – zâmbește). Dar consider că există loc sub soare pentru toţi cât să ne punem pâinea pe masă. Şi, dacă nu va mai merge cu muzica, o să meargă cu informatica, cu pictura.

Mi-a plăcut să pictez când eram copil, dar mi-am dat seama că nu pot să trăiesc din pictură şi am ales muzica. Şi mai aveam un vis, să trăiesc din poezie. Tata îmi tot zicea că e complicat, aşa că întâi m-am concentrat pe şcoală. Dar, la 21 de ani, când am revenit la ideea de-a face muzică, n-au mai avut ce să-mi facă. Atunci şi-au dat seama că au două variante: ori mă susţin, ori or să mă deprime foarte tare. Şi le mulţumesc pentru că au ales să mă susțină”, a declarat acesta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies