Home Stiri William îl acuză pe Harry că a pus mai presus faima decât familia

William îl acuză pe Harry că a pus mai presus faima decât familia

autor Buinoschi Andreea
188 vizualizari

La începutul anului 2020, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor să părăsească Familia Regală și, un an mai târziu, au stat de vorbă cu Oprah Winfrey despre motivele care i-au împins să ia această decizie. Interviul nu a făcut nimic altceva decât să îi distanțeze și mai mult pe cei doi frați, William și Harry, care nu aveau o relație foarte bună nici înainte de difuzarea interviului.

Se pare că cei doi frați nu și-au mai vorbit de la plecarea Ducilor de Sussex din Marea Britanie, dar au încercat să reia legătura după difuzarea interviului însă lucrurile s-au înrăutățit. „Conversația pe care Harry și William au avut-o după interviu nu s-a încheiat bine. Nu s-au mai văzut de un an”, a spus o sursă din interiorul Palatului, potrivit unica.ro.

Mai mult decât atât, sursa de la Palat a adăugat că mutarea lor în California le-a adus foarte multe avantaje lui Meghan și lui Harry, iar fiul cel mare al Prințesei Diana este de părere că fratele său a dat familia pentru lumina reflectoarelor, deși au anunțat că acesta a fost unul dintre motivele care i-au îndemnat să plece.

„William simte că Harry nu-și mai încape în cămașă de când s-a mutat în California – că succesul și Hollywood-ul i s-au urcat la cap. După interviu, William l-a acuzat pe Harry că a pus faima mai presus de familie”, a mai mărturisit persoana respectivă, conform unica.ro.

În cadrul interviului pe care Ducii de Sussex l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey, Harry a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a decis să plece din Familia Regală a fost presa britanică. Ulterior, acesta a menționat faptul că tatăl și fratele său nu pot pleca și ei, chiar dacă, la fel ca el, sunt prinși.

„Eram captiv, dar nu știam că eram captiv. Tatăl meu (n.r. – Prințul Charles) și fratele meu sunt captivi. Dar ei nu pot să plece. Am extrem de multă compasiune pentru ei”, a declarat Harry, conform sursei menționate mai sus.

Cei doi frați urmează să se întâlnească vara aceasta pentru a descoperi statuia dedicată Prințesei Diana, conform US Weekly. Potrivit sursei de la Palat, William ar vrea să se vadă cu fratele său înainte de marele eveniment însă Harry nu este de acord și, în cazul în care soțul lui Meghan va face un gest necuviincios sau nu va veni, William va rupe orice fel de legătură cu el: „Dacă Harry se va comporta neadecvat sau, mai rău, nu va veni, William nu-l va ierta niciodată”…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies