HomeStiri Mondene „Yodel It” ajunge în toată Europa. Ilinca și Alex Florea pleacă în turneu

„Yodel It” ajunge în toată Europa. Ilinca și Alex Florea pleacă în turneu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 771 views
yodel-ajunge-toata-europa-ilinca-si-alex-florea-pleaca-turneu in Stiri Mondene

Ilinca și Alex Florea au primit deja invitații de a cânta în mai multe țări din Europa. Până la finala concursului Eurovision, care va avea loc la Kiev, cei doi își vor promova intens melodia.

yodel-ajunge-toata-europa-ilinca-si-alex-florea-pleaca-turneu

Câștigătorii Eurovision România 2017 pleacă în turneu în Europa. Aceștia își vor promova melodia cu care au cucerit publicul român, „Yodel It”, în speranța că va fi și pe placul străinilor care le vor vota prestația de la Kiev. Până la finala Eurovision, vor cânta în Londra, Amsterdam și Madrid.

„Suntem încântaţi că am fost invitaţi la concertele de promovare şi ne bucurăm că melodia «Yodel It» s-a făcut deja remarcată în Europa. Vom cânta din toată inima, în Marea Britanie, în Olanda şi în Spania. Sperăm să convingem cât mai mulţi fani Eurovision să ne voteze în finala din luna mai de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i şi întâlnim în tuneele de promovare”, au spus Ilinca şi Alex.

De departe, cel mai important concert va fi cel de la Londra. Acești au fost invitați să cânte la Londra Eurovision Party, care va avea loc la Cafe de Paris, pe 2 aprilie. Spectacolul este unul dintre cele mai mare show-uri de promovare a Eurovision Song Contest 2017, iar anul acesta, când se împlinește un deceniu de la prima ediție a petrecerii, organizatorii promit momente memorabile. Aici, cei doi artiști români se vor întâlni cu presa internațională și bloggeri, având programate și o serie de interviuri cu jurnaliști de la BBC…

Fanii îi vor putea admira pe Ilinca și Alex Florea la Amsterdam pe 8 aprilie, când vor urca pe scena Melkweg, concert la care s-au epuizat deja toate biletele. La Madrid, show-ul artiștilor români va avea loc pe 15 aprilie, când vor cânta la Eurovision Pre-Party – acesta fiind primul spectacol de promovare al Eurovisionului organizat de spanioli.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed