Ziua de 8 martie este una trista pentru Andreea Marin. Zana are un mare gol in suflet

Andreea Marin este o femeie foarte frumoasă, care a dovedit de-a lungul timpului că nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii ei.

Ziua de 8 martie este una trista pentru Andreea Marin in Stiri Mondene

Este o femeie echilibrată și a recunoscut că nu își dorește să se căsătorească acum, chiar dacă nu este categorică în ceea ce privește acest subiect.

Andreea Marin a mărturisit că îi lipsește foarte tare tatăl său, care nu mai este printre noi. Vedeta a declarat că de tatăl său o leagă tot parcursul ei în lumea mondenă.

Andreea Marin este o optimistă convinsă și a dezvăluit ce își dorește de 8 Martie

„De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. (…) Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge. Nu stau să suport lucruri de nesuportat. Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate. Mi se pare firesc să fii optimist până la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă. Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată.

Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să zic: «Nu există nu se poate», a spus Andreea Marin…

Andreea Marin este într-o relație de aproape un an cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Diferența de vârstă de zece ani nu pare să stea în calea fericirii lor și vedeta este mai fericită ca oricând.

Ziua de 8 martie este una trista pentru Andreea Marin1 in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news