Amalia Enache, viitoare mămică

Share

Frumoasa ştiristă Pro Tv, Amalia Enache în vârstă de 38 de ani, este foarte fericită, după ce a aflat că în câteva luni va deveni mămică pentru prima dată, îndeplinindu-se astfel, marele său vis din ultima perioadă a vieţii sale.

amalia-enache

Aceasta a declarat în cadrul unui interviu oferit postului de televiziune la care lucrează, următoarele:

”Trăiesc cea mai frumoasă experienţă posibilă, fiecare zi acum e legată de copilul pe care îl aştept. Am făcut testul de sarcina pentru emoţia tatălui copilului, dar ştiţi, noi, mamele, simţim. Sper că voi fi o mămică relaxată, care îşi doreşte un copil fericit, mai presus de orice altceva. Şi educat, aşa că s-ar putea să am şi stricteţe”. 

Aceasta a mai declarat că trece prin cea mai importantă şi superbă perioadă din întreaga sa viaţă.

 

Aceasta formează o relaţie cu tatăl copilului de câţiva ani. Acesta nu face parte din lumea mondenă.

Deşi îşi dorea de mult timp să devină mamă, se pare că visul abia acum i s-a îndeplinit, după o lungă perioadă de aşteptare.

„La 17 ani m-am îndrăgostit pentru prima dată. Am fost un copil foarte tocilar, dar la 17 ani am lăsat la o parte cărţile şi am simţit ce înseamnă să fii îndrăgostit. Acum, mă văd mămică oricând. Am toate instinctele fireşti ale unei femei care încă nu are copii şi mă văd mamă. Până acum, viaţa mea a însemnat o relaţie de 13 ani alături de un singur bărbat, iar de trei ani nu mai suntem împreună. Aşa a fost viaţa mea, însă mă văd mireasă la un moment dat”, susţinea frumoasa ştiristă acum câţiva ani.

Fiind întrebată ce mai este nou în viaţa sa, aceasta a declarat:

Pare ca totul 🙂 Traiesc cea mai frumoasa experienta posibila, fiecare zi acum e legata de copilul pe care il astept.

-39_9

 

Sursa photo: enational.ro; assets.sport.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente