Ezgi Asaroglu (Bahar), interviu

Share

Actriţa Ezgi Asaroglu (29 de ani), care interpretează rolul lui Bahar, din serialul Bahar: viaţă furată, a oferit un interviu pentru o revistă locală, în cadrul căruia a vorbit despre semnificaţia rolului din serial, pasiunile acesteia şi relaţia cu Keremcem (Ateş).
1391774288
Fiind întrebată care sunt trăsăturile comune dintre ea şi personajul Bahar, Ezgi a răspuns:

 Bahar este un fel de copie a mea din adolescenta. Cred ca aveam naivitatea ei in perioada cand eram in liceu. Cu timpul, m-am maturizat, am lasat in urma timiditatea si naivitatea. Acum, adult fiind, am pastrat un pic din candoarea acelei varste. Ca si lui Bahar, imi displace minciuna, sub diversele ei forme. Inclusiv minciuna prin omisiune.

Fiind întrebată care a fost momentul când i-a fost cel mai greu să filmeze, actriţa a afirmat:

 

Am filmat cand aveam febra cu 38 de grade, in conditiile in care ar fi trebuit sa stau in pat din cauza unei viroze agresive. A trebuit sa par fresh, desi fierbea carnea pe mine, ma durea capul si abia gaseam forta sa vorbesc. Starile traite in acele momente nu au fost vizibile, insa, pe ecran.

Cum ar arăta o zi perfectă pentru frumoasa actriţă:

O zi perfecta are mai multe chipuri. Poate fi o zi petrecuta la shopping impreuna cu o prietena, poate fi o zi petrecuta in linistea casei mele, in compania unei carti, ascultand o muzica linistitoare.

În ceea ce priveşte posibila relaţie dintre ea şi colegul său Keremcem, aceasta a declarat:

 

 

Tin foarte mult la Keremcen, insa ca prieten foarte bun, nu ca iubit. Suntem confidenti, nu si iubiti.

 

În ceea ce priveşte pasiunile acesteia, Ezgi a susţinut următoarele:

Dedic mult din timpul meu liber lecturii. Ador filmele si vad “tone” de filme, inclusiv din cele vechi, clasice. Fac sport – alerg, merg la sala, fac fitness – sunt o fire dinamica. Pentru mine nu exista cuvantul “plictiseala”.

maxresdefault

 

Sursa photo: blogspot.com; i.ytimg.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news