Angelina Jolie, ipostază emoţionantă

Share

Celebra actriţă Angelina Jolie, soţia actorului Brad Pitt, a fost surprinsă într-o ipostază foarte tristă şi emoţionantă, în cadrul unei călătorii, într-o ţară foarte săracă.

548d022188846

Toată lumea ştie că aceasta iubeşte să viziteze ţările sărace, slab dezvoltate,  din întreaga lume, unde încearcă să îi ajute pe toţi oamenii săraci, în special copiii africani.

De curând, Angelina a postat pe site-ul său personal de socializare, o poză în cadrul căreia se poate vedea cum aceasta îmbrăţişează un copil african, care era folosit drept sclav.

În dreptul imaginii, aceasta a ţinut să ataşeze şi o scurtă descriere a sărmanului copilaş, în speranţa că i-ar putea emoţiona chiar şi pe cei mai insensibili oameni.

„Acest băiețel era în sclavie, din cauza culorii pielii sale. El a fost în sclavie de când avea 5 ani. El a fost legat de un copac. Așa că, am decis să fac ceva în legătură cu asta. Am plătit pentru el pentru a fi liber. Acum, el este alături de o familie iubitoare. Fii schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume. Sper ca oamenii să realizeze, în cele din urmă, că există o singură rasă, rasa umană, şi că suntem cu toţii parte din ea”.

Una dintre marile  calităţi ale Angelinei este reprezentată de sensibilitatea sa excesivă, atunci când vine vorba în special de oamenii discriminaţi social.

711662-angelina-jolie1

Sursa photo: breakingnews.sy; stirinebune.gsp.ro

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news