Beneficiile consumului de andive

Share

Andiva are până la 95% apă în compoziţie şi este recomandată în alimentaţia copiilor şi a vârstnicilor, sub formă de suc, deoarece îmbunătăţeşte capacitatea vizuală şi este o bună sursă de fibre alimentare.

andive

Consumată în mod regulat, durerile de ochi şi vederea înceţoşată se ameliorează.

În compoziția andivelor se regăsesc vitamine (A, C, B1, B2, B9, E, K), minerale (fier, seleniu, zinc, calciu, fosfor, sodiu, potasiu, mangan), betacaroten, glucoză, glucide, protide, lipide, antioxidanți și fibre, 100 g de frunze având doar 17 calorii.

Iată câteva dintre beneficiile consumului de andive asupra organismului!

Beneficiile consumului de andive: un aliat al sănătății vederii

Andivele sunt printre puţinele legume căutate pentru îmbunătăţirea capacităţii vizuale: consumadu-le regulat, observăm că dispar durerile de ochi, iar vederea înceţoşată – îndeosebi la vârstici – se ameliorează spectaculos.

Citește mai multe pe clicksanatate.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news