Biografii vedete

Biografii vedete - sursa ta de informații precise în legătură cu viața persoanelor publice din mass-media. Citește aceste biografii vedete pentru a afla totul despre celebritățile tale preferate. Fii la curent cu viața favoriților tăi descoperind tot ce te interesează în rubrica biografii vedete!

Biografia Mihaelei Radulescu

Mihaela Radulescu s-a nascut in data de 3 august 1969 in Piatra Neamt, Romania. La varsta de 24 de ani a inceput sa ofere parte din viata ei pe micul ecran.

Corina Caragea, de la prezentări de modă la prezentări de ştiri sportive

Corina Caragea, prezentatoarea carismatică a ştirilor sportive de la Pro Tv a povestit într-un interviu recent cum a ajuns la pupitrul ştirilor sportive, ce studii a urmat şi mai mult, care sunt trucurile părului...

Biografia lui Mihai Petre

Biografia lui Mihai Petre graviteaza in jurul pasilor de dans. Barbatul a reusit sa se faca cunoscut datorita pasiunii sale acute pentru aceasta lume.

Biografia Milei Kunis

Mila Kunis s-a nascut in data de 14 august in anul 1983. Biografia Milei Kunis prezinta modul in care a actionat si a ales sa faca fata situatiilor o femeie puternica.

Angelina Jolie biografie

Angelina Jolie este o actrita premiata cu Oscar, care a devenit faimoasa datorita rolului principal din seria de filme de succes" Lara Croft ".

Biografia lui Smiley

Biografia lui Smiley incepe undeva in Pitesti. Se pare ca acolo este singurul loc in care ii putem descoperi numele real. Andrei Tiberiu Maria s-a nascut pe data de 27 iulie 1983.Biografia lui Smiley...

Inna biografie

Numele real al Innei este Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut pe data de 16 octombrie 1986, in Mangalia si este in zodia Balanta.

Antonia biografie

Antonia Iacobescu este a cantareata talentata si un fotomodel de o frumusete exceptionala. Ea s-a nascut in data de 12 aprilie 1989, in Bucuresti.

Biografia lui Alex Velea

Biografia lui Alex Velea graviteaza in jurul muzicii. Biografia lui Alex Velea incepe undeva in Craiova, Romania. Velea Alexandru Ionut s-a nascut in data de 13 mai 1984.

Biografia Andrei

Alexandra Irina Mihai s-a nascut in data de 23 august, in Campia Turzii, Romania. Anul 1986 a adus in casa familiei Mihai o comoara.

Cele mai noi stiri