Ed Sheeran a ajuns la spital

254

Ed Sheeran a ajuns la spital, după ce bicicleta lui a fost lovită puternic de o mașină, în Londra.

NEW YORK, NY - JUNE 15: Singer Ed Sheeran attends the 48th Annual Songwriters Hall Of Fame Induction and Awards Gala at New York Marriott Marquis Hotel on June 15, 2017 in New York City. (Photo by Noam Galai/WireImage)

Cântărețul și-a rupt mâna din cauza accidentului și a declarat că acest lucru i-ar putea afecta concertele pe care le-a planificat în această perioadă.

1065372_Ed_4a464b5db1f889cb476862a453da468a

El a postat o poză pe contul de Instagram, prin care arată fanilor starea în care se află. În timp ce una dintre mâini este în ghips, cealaltă este susținută de o curea…

„Am avut un accident cu bicicleta și sunt în așteptarea unui sfat medical. Cred că ceea ce am pățit îmi va afecta concertele. Fiți pe fază pentru vești noi. Vă țin la curent în legătură cu starea mea”, a declarat artistul.

loading...
Articolul precedentSecretele celulitei
Articolul următorAccesorii pentru păr și coafuri

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!