A pus un cub de gheață pe carnea care se frigea pe grătar. Rezultatul este genial!

Share

Consumatorii înrăiți ai cărnii fripte pe grătar și burgerilor făcuți pe grill vor ajunge să adore acest truc.

Dacă adaugi un cub de gheață peste carnea tocată, împiedici procesul de uscare a acesteia, iar sucurile aromate pe care le lasă aceasta nu se vor pierde.

Există posibilitatea să adăugați și unt peste carne în locul cubului de gheață, însă va fi o adevărată bombă calorică, motiv pentru care ar fi bine să rămâneți la prima opțiune.

Iată și un al doilea truc…

Pentru cei care iubesc și peștele la grătar, dar se supără de fiecare dată când bucățile de pește se ard și se prind de grătar: puteți pune între grătar și pește un „pat” de felii de lămâie. Peștele se prepară la fel de bine, rămâne curat și căpătă un gust incredibil!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente