Bianca Drăgușanu, despre nunta cu Botezatu: „Cred că facem nuntă”

Share

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a insinuat că nu este exclus să ajungă în fața altarului alături de Cătălin Botezatu. Blondina susține că cei doi încă se iubesc și au toate șansele să rămână împreună.

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost. Și eu pe el. Până la urmă, cred că facem nuntă”, a spus aceasta, conform spynews.ro, în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu mai mulți ani, după ce Bianca a născut, Botezatu a făcut câteva declarații, spunând că i-ar fi plăcut să fie tatăl copilului și că, mai mult decât atât, o va iubi în continuare pe Bianca, în ciuda faptului că trecuseră mai mulți ani de la despărțirea lor.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate! Și sunt sigur că Bianca se va schimba radical și veți vedea o altă Bianca, mult mai asumată și mult mai responsabilă. Sunt fericit că și-a găsit, în sfârșit, acest echilibru. Ea își dorea de foarte mult timp un copil și, mai ales, o fetiță. Cred că vom vedea o schimbare radicală. Eu ştiam că ea are o mască pentru presă, o cunoșteam foarte bine. Este o femeie sensibilă, poate mult prea sensibilă! Este haioasă, cu un simţ al umorului extraordinar!

Acum mă simt un prieten fericit pentru ea. Da, categoric mi-aş fi dorit să fac atunci un copil cu ea. Indiferent ce se va specula după această declarație, eu am iubit-o mult pe Bianca şi o voi iubi foarte mult în continuare”, spusese Botezatu, după ce Bianca a adus-o pe lume pe fetița ei…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news