Home / FRUMUSETE / Machiaj / Invata cum sa te machiezi corect

Invata cum sa te machiezi corect

Invata cum sa te machiezi corectMachiajul are ca scop înfrumusetarea fizionomiei, încercand să îmbunatateasca condiţia tenului şi să evidenţieze cele mai frumoase trăsături ale chipului. Invata tot ce trebuie sa stii despre cum sa te machiezi corect.

Machiajul natural este unul foarte simplu de realizat şi poate îmbunătăţii imaginea oricărei femei daca inveti cum sa te machiezi corect. Nu trebuie să exagerezi cu cantitatea de fard sau să apelezi la un număr mare de produse cosmetice pentru a te simţi frumoasa. Mai puţin fard va da ochilor un efect mai luminos, deci mai natural. Opteaza pentru fardurile trio, pentru a avea siguranţa că foloseşti nuanţe din aceeaşi gamă.

[articol „machiaj”]

Tot ce trebuie să ştii despre cum sa te machiezi corect este că pentru a avea o imagime originală ai nevoie de un acord între vârstă, ocazie, anotimp, culoarea ochilor, a tenului, a părului, a toaletei. Factorul de bază al machiajului îl reprezintă armonia culorilor.

Cum sa te machiezi corect pentru un look perfect?

  • Cu siguranţă  ai nevoie de naturaleţe cand inveti cum sa te machiezi corect. Machiajul îl foloseşti doar pentru a acoperi imperfecţiuni incomode ale tenului. Nu-ţi ascunde frumuseţea sub o mască, care, de multe ori, solicită mai mult timp şi rezultatul poate fi unul pe care nu ţi l-ai dorit. Îti trebuie un machiaj discret, decent.
  • cum sa te machiezi corect in 4 pasi simpli! Principala etapă a acestui gen de machiaj este matifierea tenului şi păstrarea acestei condiţii pe tot parcursul zilei. Pentru asta, trusa ta trebuie să conţina un fond de ten, o paletă de farduri neutre, un rimel, un creion pentru linia genelor superioare, un ruj sau creion de buze. Este recomandat să foloseşti un fard mat sau uşor sidefat pe toată suprafaţa pleoapei.
  • Culoarea trebuie să fie apropiată de cea naturală. Pentru baza genelor optează pentru un fard puţin mai închis, iar pentru o privire dramatică poţi contura linia genelor superioare cu un dermatograf, cât mai aproape de gene şi în linii foarte subţiri.
  • Este indicat să te ajuţi de un bureţel pentru a evita ca liniile de  dermatograf să fie foarte pronunţate. Un machiaj natural, discret include şi aplicarea rimelului într-un singur strat, fără încărcarea genelor. Poţi folosi un mascara maro sau negru. Ajută-te de o periuţa pentru alungire, mult mai adecvată acestui stil de machiaj.
  • Nu aplica rimelul şi pe genele inferioare, pentru că te vor face să pari obosită. Astfel îţi vei putea evidenţia subtil trăsăturile. Pentru machiajul buzelor foloseşte un creion de buze într-o nunţă cât mai apropiată de tenul tău şi apoi aplică un gloss pentru strălucire.

!Nu folosi farduri prea sidefate sau în culori deschise pentru un ten închis.

!Renunţă la eyelinerul lichid, nu este specific acestui stil de machiaj, făcând pleoapele să pară încărcate.

Concentrează-te pe ceea ce vrei să pui în valoare cand inveti cum sa te machiezi corect. În ceea ce priveşte ochii, pentru o privire deschisă şi luminoasă foloseşte un fard deschis. Aplicând un fard mediu, dai profunzime ochilor, iar folosind un fard închis, subliniezi forma acestora. Dacă vrei să scoţi în evidenţă buzele foloseşte un gloss sidefat pentru buze şi un machiaj cât mai simplu pentru ochi.

Invata cum sa te machiezi corect
Machiajul natural este în acord perfect cu tendinţele primăverii. Chiar dacă moda cere să adopţi un anumit tip de machiaj, nu o face dacă acesta nu coincide cu formele tale fizice sau cu peronalitatea ta. Ca să te simţi frumoasă, în adevăratul sens al cuvântului, ai nevoie să fi tu însuţi, fără mască. Constuieşte-ţi o imagine proprie care să fie cât mai aproape de adevăr.
Pentru a fi tu însuţi foloseşte un machiaj cât mai natural!

Cum sa te machiezi corect – Video

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>