RETETE

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncarea de conopidă și mazăre este o rețetă sănătoasă și ușor de preparat, ideală pentru masa de prânz sau cină. Mâncarea de conopidă și mazăre este sățioasă și bogată în nutrienți. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă și mazăre: o căpățână de conopidă potrivit de mare o cană de mazăre decongelată puțină ...

Read More »

Ciorba de burta

Ciorba de burta

Ciorba de burta este o reteta care se poate prepara cu burta de vita care nu este prefiarta, spalandu-se bine inainte spre a scoate mirosul, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, dupa care se da in clocot de trei ori, schimband de fiecare data apa.

Read More »

Ștrudel din cartofi cu mere și stafide

Ștrudel din cartofi cu mere și stafide

Ștrudelul din cartofi cu mere și stafide este o rețetă pentru un desert foarte gustos, pe care îl puteți prepara cu orice ocazie.   Ștrudelul din cartofi cu mere și stafide își are originea în bucătăria germană. Se consumă cald și puteți adăuga, pentru un plus de savoare, sos de vanilie sau puțină înghețată, tot de vanilie. Ingrediente pentru ștrudel ...

Read More »

Clatite cu ceapa verde

Clatite cu ceapa verde

Clatitele cu ceapa verde sunt de origine chinezeasca si se prepara foarte usor, cu ingrediente aflate la indemana oricui. Clatitele cu ceapa verde au la baza un aluat subtire din oua, faina, lapte si praf de copt, in care se incorporeaza feliute proaspete de ceapa verde. Se pot consuma ca atare atat la micul dejun sau pranz, iar pentru cina, ...

Read More »

Somon cu sos de coriandru

Somon cu sos de coriandru

Somonul cu sos de coriandru este o rețetă simplă și delicioasă, ideală pentru cină, care este gata în circa 20 de minute. Somonul cu sos de coriandru se prepară la tigaie sau pe grill, iar rezultatul este unul fraged și deosebit de gustos. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru somon cu sos de coriandru: ...

Read More »

Carne de pui cu paste și susan

Carne de pui cu paste și susan

Carnea de pui cu paste și susan este o rețetă culinară foarte gustoasă și sățioasă, potrivită pentru prânz sau cină. Carnea de pui cu paste și susan se prepară prin metoda stir-fry și va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți face o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru carne de pui cu paste și susan: ...

Read More »

Negresă

Negresă

Negresa este o prăjitură simplă, ieftină şi delicioasă, pentru un desert savuros. Timp de pregătire: 60 de minute Ingrediente: – 5 ouă – 250 g unt – 350 g zahăr – 50 g cacao – 150 g făină – 5 linguri de lapte – portocală confiată şi esenţă de vanilie – 1 linguriţă bicarbonat de sodiu (nestins) – 50 g  ...

Read More »