RETETE

Garnitura cu ciuperci si spanac

Garnitura cu ciuperci si spanac

Garnitura cu ciuperci si spanac pe care v-o prezentam astazi isi are originea in partea de sud a Italiei, unde este foarte apreciata. Garnitura cu ciuperci si spanac poate fi preparata cu orice ocazie, deoarece este perfecta pentru a insoti orice fel de friptura, peste, paste sau mancaruri pe baza de oua, iar otetul balsamic ii ofera un gust interesant. ...

Read More »

Bunatati din orez expandat cu caramel

Bunatati din orez expandat cu caramel

Bunatatile din orez expandat cu caramel reprezinta o reteta minunata de desert sau o idee de gustare dulce, de care va puteti bucura oricand doriti sa preparati usor ceva aromat. Bunatatile din orez expandat cu caramel se pot realiza sub forma de batoane sau cu aspect de prajituri. Va prezentam cum puteti prepara 20 – 25 de portii. Ingrediente pentru ...

Read More »

Paste cu patru tipuri de brânză

Paste cu patru tipuri de brânză

Pastele cu patru tipuri de brânză reprezintă o alegere minunată pentru masa de prânz sau pentru cină. Pastele cu patru tipuri de brânză sunt gata în 35 – 40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru o porție. Ingrediente pentru paste cu patru tipuri de brânză: 125 g paste (de exemplu, penne) 1 linguriță de unt 30 ...

Read More »

Brioşe cu cafea şi alune

Brioşe cu cafea şi alune

Ei bine, nu există ceva mai bun ce poate fi folosit drept gustare decât brioşele. Acestea sunt prezente intr-o gamă variată de reţete şi combinaţii de creme, dulceţuri şi bombonele. Totul ţine de imaginaţia voastră. Succes! Timp de preparare: 1h 30 min Ingrediente pentru brioşe cu cafea şi alune: – 3 ouă – 150 g zahăr – 100 g unt ...

Read More »

Piepturi de pui umplute

Piepturi de pui umplute

Puiul umplut cu sos crema de pesto si cu rosii la cuptor este o reteta culinara clasica, dar care reuseste sa imbine aroma inconfundabila a puiului la cuptor cu aroma desavarsita a rosiile coapte si rumene.

Read More »