Home / FRUMUSETE / Machiaj / Machiaj ochi caprui

Machiaj ochi caprui

Machiaj ochi capruiDaca ai probleme cu machiajul si vrei ceva care sa atraga atentia, sau pur si simplu sa experimentezi, urmatorii pasi te vor invata exact cum sa faci un machiaj ochi caprui. Asa vei invata cum sa fii capabila sa creezi un machiaj ochi caprui. Ochii caprui nu sunt stersi si poate nu sti ca exista multe culori pentru a le accentua frumusetea.

Machiaj ochi caprui – Pasul 1: Aplica o baza pentru machiaj ochi caprui pe toata suprafata pleoapei. Acest pas nu este neaparat necesar, dar chiar te ajuta sa pastrezi machiajul mai mult timp.

[articol „ochi caprui”]

Machiaj ochi caprui – Pasul 2: Aplica o culoare de baza. Cateva dintre culorile favorite, care se potrivesc ochilor caprui sunt roz, purpuriu, verde profund, maron deschis albastru profund, si maron. Alege una dintre aceste culori si aplic-o pe toata pleoapa cu o perie medie pufoasa. Aisgura-te ca te opresti la linia de sus a pleoapei.

Machiaj ochi caprui – Pasul 3: Construieste linia de sus a pleoapei. Acest lucru te ajuta sa adaugi dimensiune si drama, dar nu prea multa. Nu conteaza ce culoare de baza ai folosit, pentru ca oricare se potriveste cu ochii caprui. Alege o pensula speciala pentru aceasta etapa, folosind o culoare maron si aplicand-o printr-o miscare asemanatoare stregatoarelor de parbriz. Incepe de la capatul extern al liniei de sus si mergi catre interior si inapoi.

Machiaj ochi caprui – Pasul 4: Foloseste o pensula care sa permita amestecarea culorilor. Aceasta te ajuta sa incorporezi bine cele doua culori aplicate, destul cat sa arate natural si nu ciudat.

machiaj ochi caprui

Machiaj ochi caprui – Pasul 5: Culoarea luminoasa. Aceasta este cea mai importanta etapa. O culoare luminoasa te ajuta sa imbini cat mai bine culorile si sa ai un look ingrijit. Poate ca vei avea nevoie de o pensula mica, cu buretel, cu care sa aplici un roz luminos, un alb stralucitor sau o culoare putin mai luminoasa decat pielea ta. Ar trebui sa acoperi cu aceasta toata suprafata de la spranceana pana la linia pleoapei si, daca vrei, pana la coltul ochiului.

Machiaj ochi caprui – Pasul 6: Creionul de ochi este optional, dar daca vrei sa il folosesti, pentru a-ti scoate ochii in evidenta, este recomandat. Aplica o culoare neagra  de carbune la capatul din dreapta  de sub linia pleoapei de sus. Poti aplica culoarea neagra pe baza de jos a ochiului, daca vrei. Dar poti folosi pentru pleoapa de jos o culoare bej-purpurie. Astfel vei da un aspect stralucitor ochiului. Incepe de la coltul interior catre cel exterior.

Machiaj ochi caprui – Pasul 7: In timpul aplicarii rimelului, asigura-te ca privesti in jos si incepe sa aplici de la radacini catre varfuri, miscand de la stanga la dreapta sau invers. Astfel vei da volum si lungime genelor. Aplicarea unui rimel pe genele inferioare este optionala.

machiaj ochi capruimachiaj ochi capruimachiaj ochi capruimachiaj ochi capruimachiaj ochi capruimachiaj ochi capruimachiaj ochi capruiMachiaj ochi capruiMachiaj ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruiMachiaj pentru ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi capruimachiaj pt ochi caprui

Machiaj ochi caprui Video

Vodafone

3 comments

  1. Pingback: Răbdare şi îndemânare | În grădina mea

  2. Pingback: Invata cum trebuie sa alegi farduri pentru ochi caprui - YVE.ro

  3. Pingback: Machiaj de seara pentru ochi caprui - YVE.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading..