Home / Horoscop / Horoscop lunar / Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Luna Martie va fi o perioadă plină cu surprize pe toate planurile. Mulţi dintre nativi vor fi mai perseverenţi şi mai încrezători în forţele proprii.

Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Berbec

Numeroase şanse şi oportunităţi se vor dechide în faţa ta pentru a evolua pe mai multe planuri. Tot ceea ce ai de făcut este ca printre momentele de muncă să ai parte şi de puţină relaxare.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti într-o relaţie vei fi dornică de stabilitate. Din acest motiv, vei avea parte de discuţii aprinse cu partenerul.

Cum stai cu banii?

Siguranţa financiară va fi subiectul central al acestei luni. Vei fi nevoit să îţi planifici mai bine timpul şi să te gândeşti la noi strategii de câştiguri şi cheltuieli.

Taur

În aceste zile vei fi mai clară în gândire în ceea ce priveşte derularea unor proiecte. Familia îţi va fi un adevărat sprijin pentru a-ţi urma visele.

            Cum stai cu dragostea?

Se conturează posibilitatea unei noi iubiri, dacă nu eşti deja într-o relaţie. Dacă ai deja pe cineva drag, încearcă să ai mai multă încredere în aceasta.

Cum stai cu banii?

Vei avea parte de cheltuieli mari, fie prin anumite cadouri sau chiar prin traiul de zi cu zi. Te vei descurca cu bugetul pe care îl ai, de aceea nu e nevoie să disperi. Aceste temeri sunt nefondate, deoarece ai suficienţi bani pentru a te descurca şi a strânge chiar o parte pentru luna următoare.

Gemeni

Provocările din jurul tău vor fi mari, dar e necesar să păstrezi totuşi o atitudine calmă în funcţie de fiecare situaţie.

Cum stai cu dragostea?

De ce nu îţi faci timp pentru a călători undeva, unde îţi doreşti de mult timp să o faci cu persoana dragă? Asta vă va apropia relaţia mai mult şi vei avea parte de momente de neuitat.

Cum stai cu banii?

Ai success în comunicare, tocmai de aceea îţi vei impresiona superiorii şi vei putea avea parte de o mărire de salariu.

Rac

Vei avea parte de anumite probleme de sănătate. Ocupă-te de sufletul şi trupul tău! Fă-ţi timp pentru consultaţii şi analize medicale. Nu le amâna pentru a nu a avea parte de o înrăutăţire a situaţiei.

Cum stai cu dragostea?

Evită deciziile importante în ceea ce priveşte relaţia ta. Va fi o lună dificilă pentru a da crezare celor spuse de persoana dragă.

Cum stai cu banii?

Vei fi nevoită să onorezi nişte plăţi restante, reprezentate de facturi, taxe au impozite. Fii meticulos cu cheltuielile ce le vei avea de făcut.

Leu

Vei fi în contradictoriu cu cei din segmentul profesional aproape toată luna. Nu mai fi atât de altruist, mai gândeşte-te şi la problemele celor din jurul tău.

Cum stai cu dragostea?

În relaţii cu partenerul vei avea parte de confuzii greu de remediat. Ascultă-l înainte de a concluziona în mod greşit.

            Cum stai cu banii?

Va fi o lună plină de surprize, de ascensiune financiară.

Fecioară

Ordonează-ţi ideile, priorităţile şi ajută-i pe ceilalţi atât de mult cât poţi.

Cum stai cu dragostea?

Vei emana un farmec irezistibil în această lună, fapt ce te va determina să îţi găseşti un nou partener sau să îţi consolidezi relaţia.

Cum stai cu banii?

Când te aştepţi mai puţin, generozitatea îţi va fi răsplătită şi, mai ales, munca depusă în ultima perioadă.

Balanţă

La locul de muncă, anumiţi colegi vor dori să te provoace pe teme diverse. Evită-i şi ocupă-te doar de sarcinile pe care le ai.

Cum stai cu dragostea?

Partenerul îţi va urmări fiecare mişcare, fiecare vorbă şi gest. De aceea fii foarte atentă în acţiunile tale, în ceea ce vrei să exprimi. Vei putea chiar să fii testată pentru a vedea dacă ar trebui să îţi acorde încrederea.

Cum stai cu banii?

Vei fi dornic să investeşti din ce în ce mai mult, să economiseşti cât mai mulţi bani. Dar ştii foarte bine că nu totul se rezumă la ei, nu uita şi de familia pe care o ai, nu îi neglija.

Scorpion

La locul de muncă se preconizează schimbări importante. Nu e momentul potrivit pentru a-ţi expune doleanţele, mai aşteaptă o perioadă pentru a nu face ceva greşit.

Cum stai cu dragostea?

Vei avea parte de momente delicate cu partenerul de viaţă. Cauzele vor fi neînţelegerile din ultima perioadă. Încercaţi să fiţi mai răbdători unii cu ceilalţi şi să lăsaţi irascibilitatea deoparte.

            Cum stai cu banii?

Se ivesc cheltuieli importante. Dar cu toate astea, va fi o lună reprezentată şi de încasarea unei sume destul de mari.

Săgetător

Va exista riscul să fii foarte deschis cu cei din jurul tău, lucru care va fi în defavoarea ta mai târziu. Fii prudent şi vorbeşte exact ce e necesar!

Cum stai cu dragostea?

Canalizează-ţi toată energia pe relaţia cu partenerul, pentru a o îmbunătăţi. Lasă totul în trecut şi uită momentele tensionante dintre voi doi.

Cum stai cu banii?

Evită extravaganţele sau investiţiile pe termen lung. Frecvente vor fi oscilările financiare, de aceea nu te vei putea baza pe precizie.

Capricorn

Distanţează-te de cotidian şi meditează asupra viitorului tău şi nu mă refer doar la o perioadă scurtă. E intervalul perfect să faci o mare schimbare în viaţa ta.

Cum stai cu dragostea?

Nici nu mai ştii de când nu aţi mai avut parte de momente de neuitat împreună. De aceea ar fi cazul să organizaţi o ieşire atunci când veţi avea timpul necesar pentru a vă bucura de moment frumoase.

Cum stai cu banii?

De o perioadă destul de mare te gândeşti doar la investiţiile financiare ce ar trebui să le faci. E momentul introspecţiei, a analizei proiectului ce urmează să îi dai curs.

Vărsător

Renunţă la tiparele mentale şi la obiceiurile vechi, deoarece îţi vor împiedica progresul. Vei avea claritate la noi începuturi unde vei dori să te avânţi.

Cum stai cu dragostea?

Această lună va pune accentul pe interior, pe înţelegerea mai profundă a realităţii în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Cum stai cu banii?

Vei fi inspirată să închizi unele capitole sau relaţii şi să păşeşti spre noi experienţe, de pe urma cărora vei câştiga o sumă frumoasă de bani.

Peşti

Este luna reinventării, a schimbării. Fii pregătit să faci noi alegeri, dar reflectează foarte bine înainte de a acţiona.

Cum stai cu dragostea?

Îţi va fi din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut. Vei fi capabilă să închizi anumite capitole şi să ai parte de un nou început lângă altcineva.

Cum stai cu banii?

Dacă vei avea cutezanţa să te analizezi, să spui DA ideilor, propunerilor acestor zile este posibil să păşeşti spre un drum nou în ceea ce priveşte proiectele, de pe urma cărora vei avea multe de câştigat.