HomeFRUMUSETECosmetica Cel mai bun machiaj pentru o fata rotunda

Cel mai bun machiaj pentru o fata rotunda

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
Cel-mai-bun-machiaj-pentru-o-fata-rotunda in Cosmetica

Celebritati ca Drew Barrymore si Kate Winslet au fetele rotunde. Daca si tu ai fata rotunda, atunci obrajii tai sunt generosi, barbia e rotunjita si trasaturile fetei nu sunt foarte bine definite.

Cel mai bun machiaj pentru o fata rotunda

Machiajul pentru o fata rotunda are scopul de a alungi fata si a contura trasaturile.

Uite cateva sfaturi pentru machiaj pentru o fata rotunda:

1. Foloseste un fond de ten mai inchis. Jessica Lauren, artist in machiaj din New York, ne spune ca obiectivul e sa faci o fata rotunda sa para ovala. Culorile mai inchise distrag atentia de la partile laterale ale fetei. Aplica fond de ten mai inchis pe scobiturile obrajilor pentru a crea aparenta de fata mai slaba. Aplica cu un burete si amesteca bine.

2. „Lungeste” fata cu fardul de obraz. Aplica fardul de obraz pe acea zona a obrazului care merge nu mai jos de linia imaginara de la capatul nasului. Nu aplica circular fard de obraz pe pometi, pentru ca iti va face fata si mai rotunda. In schimb, foloseste un fard de obraz roz-maroniu chiar sub pometi si apoi amesteca intinzandu-l spre tample.

3. Evidentiaza-ti trasaturile. Trasaturile se pot pierde atunci cand ai o fata rotunda, asa ca scoate in evidenta ochii si buzele folosind produsele potrivite. Aplica dermatograful un pic „smucit” in loc sa faci o linie subtire si dreapta.

4. Foloseste un fard de ochi mai inchis pe partea exterioara a pleoapei si unul mai deschis pe partea interioara, pentru a evidentia ochii…

5. Foloseste un ruj intr-o nuanta inchisa si aplica si putin luciu de buze peste el.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed